Nieuwsbrief november 2023 – o.a. pakjesavondkorting en eindejaarsactie

by | nov 23, 2023 | Nieuws, Nieuwsbrief

Hier leest u de digitale nieuwsbrief van eind november 2023. We vertellen u over onze pakjesavond-actie, een aankomende livestream, Bijbelvast Magazine, onze eindejaarsactie en meer.

Om een goede weergave te garanderen verwijzen we u door naar deze link:

Digitale nieuwsbrief eind november 2023

Aanmelden voor deze maandelijkse digitale nieuwsbrief kan via www.logos.nl/nieuwsbrief. U kunt ook op de hoogte blijven via ons nieuwe Whatsapp-kanaal.

Sla je slag! Pakjesavond-actie

christelijke kinderboeken

Kortingscode: PAKJESAVOND23, geldig t/m 27 november.
Vóór 28 november besteld is vóór 5 december in huis.
Van de meeste uitverkoopboeken hebben wij maar één boek op voorraad, dus OP = OP.

Ga naar de actiepagina

“Is Jezus écht uit een maagd geboren?” – livestream Logos Deventer

In de zogenaamde wetenschapsbijbel, die vanaf november 2022 te verkrijgen is, wordt de oerknal omarmd en wordt met vage bewoordingen gesproken over de maagdelijke geboorte van Jezus en Zijn opstanding. Reden genoeg voor een overwegend negatieve recensie van Logos Instituut. Ook ds. Rob Vosser droeg bij aan die recensie, onder andere over de maagdelijke geboorte van Jezus.

D.V. op woensdagavond 13 december spreekt dominee Rob Visser over een vraag die je als christen kunt krijgen van critici “Is Jezus écht uit een maagd geboren?

Het is mogelijk om bij deze avond aanwezig te zijn in Deventer en dan ook in contact te komen met andere luisteraars. U kunt zich aanmelden via de knop hieronder, zodat we rekening met u kunnen houden. Graag tot ziens in Deventer of via de livestream op ons Youtube kanaal.

Meer info en aanmelden

Help ons Bijbelse waarheden doorgeven

Lezers vragen ons regelmatig naar kindermateriaal over het heelal dat uitgaat van een Bijbelse schepping. Helaas is dat nog niet beschikbaar. Daarom zijn we nu bezig om het boek ‘Sterren en planeten voor kids’ in het Nederlands uit te geven. In het boek wordt telkens teruggewezen naar Bijbelse waarheden en het Evangelie.

Dit is één van de activiteiten die Logos Instituut onderneemt. We willen graag doorgaan met het publiceren van boeken, artikelen, video’s en podcasts over Bijbel, geloof en wetenschap, naast het houden van congressen en gastlessen. Zodat jong en oud het vertrouwen in de Bijbel (her)vindt.

Doe mee met onze eindejaarsactie om Logos Instituut te steunen in haar missie én ontvang indien gewenst dit boek als cadeau.

Lees de hele Digitale nieuwsbrief eind november 2023.

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!