Openingscongres Logos Instituut

by | jan 7, 2016 | Nieuwsbrief, Onderwijs

Het Logos Instituut belegt op 13 februari 2016 haar officiële openingscongres. Op het congres komen een 12-tal sprekers aan het woord, waaronder F. Gunnink (voorzitter), prof. dr. M.J. Paul, prof. dr. ir. H. Degens, die ingaan op opvoeding, onderwijs en onderzoek, de drie pijlers van Logos. Het congres start om 10.00 met een inloop vanaf 09:30. En eindigt om 16:00 met een uitloop tot 16:45. Voor een eenvoudige lunch wordt gezorgd. Er is een boekentafel aanwezig die verzorgd wordt i.s.m. Mediagroep In Genesis.

Flyer openingsbijeenkomst

Deze flyer is vrij te verspreiden

Op het congres zal aandacht besteed worden aan de doelstellingen van Logos. Deze zijn:

Het Logos Instituut is een instituut op het terrein van geloof en wetenschap dat het vertrouwen in de historiciteit en betrouwbaarheid van de Bijbel wil bevorderen. Dit doet zij door het stimuleren van publicaties voor een breed publiek. Daarnaast wil zij studenten en wetenschappers ondersteunen om in hun vakgebied bijbelgetrouw bezig te zijn.

Het Logos Instituut wil als thuisbasis dienen voor diegenen die in hun leven, werk en geloof uitgedaagd worden door vragen rond het gezag van de Bijbel.

Het Logos Instituut wil als verbindende factor optreden tussen initiatieven die hetzelfde doel hebben en de hele Schrift als gezaghebbend Woord van God gelovig aanvaarden. Hierin wil ze optreden als katalysator, op een dienende manier met activiteiten die nadrukkelijk naar buiten zijn gericht, op de doelgroepen.

De toegang is gratis maar aanmelden is wel gewenst. Dit kunt u doen door uzelf hier online te registreren (https://logos.nl/openingssymposium/) of door een mail te sturen met de NAW-gegevens naar info@logos.nl.

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!