Oproep: platte aarde, overtuig mij!

by | feb 22, 2019 | Evenement, Platte aarde

In november geef ik op het Logoscongres een lezing over de platte aarde. Naar aanleiding daarvan ben ik wat onderzoek aan het doen. Wie kan mij helpen…?

De afgelopen week heb ik met een aantal hele interessante mensen gediscussieerd op Facebook: platte-aardegelovigen. Volgens hen leven we niet op een bol, maar op een platte schijf, al dan niet onder een koepel. De noordpool is het middelpunt, en de zuidpool bestaat niet, het is een muur van ijs rondom de rand van de aarde. De zon en de maan draaien cirkeltjes boven de schijf. Een lachwekkende gedachte? Wellicht, maar wel een gedachte die meer en meer volgers en bekendheid verwerft. Dus een gedachte waar we iets mee moeten. Vandaar deze oproep.

Ben je of ken je iemand die gelooft dat de aarde plat is? Help me dan deze theorie beter te begrijpen! Graag hoor ik van jullie wat je precies gelooft, en waarom je dat gelooft. Ook hoop ik dat je antwoord kunt geven op de volgende vragen die ik heb:
– Wat zijn de afmetingen van de koepel?
– Hoe hoog zijn de zon en de maan boven de aarde?
– Hoe groot zijn de zon en de maan?
– Hoe werken zon- en maansverduisteringen?
– Wat zorgt voor getijden?
– Hoe blijven de zon en de maan in de lucht?
– Hoe komt het dat zaken achter de horizon verdwijnen?
– Wat zorgt voor de fasen van de maan?
– Welke bewijsmaterialen zijn aan te dragen dat er een enorm complot is om de vorm van de aarde verborgen te houden voor het grote publiek?

Graag zie ik de antwoorden goed onderbouwd. Kom aanzetten met bronnen, berekeningen, et cetera waaruit blijkt dat de aarde plat is.
Geloof je niet in de platte aarde maar wil je toch helpen? Dat kan door dit bericht te delen.

Reacties mogen op waaromschepping.nl; onder de Facebookpost of per mail naar info [at] waaromschepping [punt] nl. Ik wacht met spanning af!

Dit artikel is met toestemming overgenomen van de website WaaromSchepping.nl. Het originele artikel is hier te vinden.

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!