Podcasts websitebanner

Waarom Podcasts

Het doel van Logos Instituut is om te helpen om heldere antwoorden te vinden op moeilijke vragen over Bijbel, geloof en wetenschap. Om te kunnen helpen moeten we de mensen wel kunnen bereiken. Tegenwoordig gebeurt dat via een veelvoud van wegen. Steeds meer mensen nemen tegenwoordig informatie tot zich door het luisteren naar een podcast. Een interessante aanvulling op de reeds bestaande communicatiekanalen: ons blad Bijbelvast, onze website, de e-mail nieuwsbrief, ons Youtube kanaal, onze Facebook pagina, onze Instagram pagina, ons Twitter account, ons LinkedIn profiel, de diverse evenementen in het land en natuurlijk via de trouwe volgers van Logos Instituut die anderen wijzen op het werk dat we mogen doen.

 

Logos Talks podcast te beluisteren via:

De Logos Talks Podcast is te beluisteren via deze platforms/apps: Spotify, Anchor.fm, Castbox, Google Podcasts, Apple Podcasts, OvercastStitcher, RadioPublic, Pocket Casts, Amazon Music en Reformatorische Omroep.

Wilt u de podcasts ook graag uitzenden via uw website of anderszins? Neem contact met ons op.

 

Afleveringen


 

Komende afleveringen

Na de zomer van 2023 wordt er verder gewerkt aan nieuwe afleveringen. Abonneer je op Logos Talks op je favoriete podcastplatform, zodat je een melding krijgt als er nieuwe afleveringen zijn.

Geschiedenis Logos Talks podcast

De eerste serie podcasts is begin 2022 opgenomen in samenwerking met de Reformatorische Omroep. Onze presentator Irene van der Ham ontving in de studio diverse gasten voor de eerste serie podcasts over ‘Buitenbijbels belicht’. De podcasts zijn in eerste instantie vanaf 11 april elke week op maandagochtend na journaal van 8.00 uur op Radio 1 uitgezonden bij de Reformatorische Omroep. Daarna zijn de podcasts via bekende podcast platforms verspreid.

 

Podcast Logos Talks logo

 

Liever video’s?

Als je liever video’s kijkt, neem dan een kijkje op ons Youtube kanaal.

M
"

Artikelen

Artikelen