Positieve reacties op Bijbelvast, bedankt voor uw steun!

by | jun 30, 2020 | Nieuwsbrief, Onderwijs

Afgelopen maand verscheen het eerste nummer van Bijbelvast, een hoogtepunt voor Logos Instituut. Eén gezin was heel blij met de invulling van het thema over de betrouwbaarheid van de Bijbel. “We hebben zelf tienerkinderen en we weten uit ervaring hoe nodig dit soort toerusting is.” Hanneke (37) was erg blij met de poster met 7 punten die aangeven dat de Bijbel betrouwbaar is. “Die kan ik goed gebruiken in gesprekken met niet-gelovigen.” Ook een man van in de 80 had Bijbelvast ontvangen. Hij was zoekende en jarenlang Mormoons theoloog en leider geweest. Al zijn duizenden boeken had hij weggedaan. Hij bestelde bij ons het boek Bewijs genoeg van Lee Strobel. Nadat hij het boek ontvangen had, las hij dit zeer vlot uit en schreef ons dat dit een van de beste boeken is die hij ooit gelezen heeft. We zijn blij te horen dat Bijbelvast mocht bijdragen en hopen dat het boek van Lee Strobel zijn verdere uitwerking zal hebben zodat de Bijbel als het beste Boek ooit wordt gezien.

Hoogtepunt

De verschijning van het eerste nummer van Bijbelvast was een hoogtepunt voor Logos Instituut. Rond 30 mei werden er bijna 10.000 exemplaren van Bijbelvast verstuurd naar onze achterban in Nederland en België. Een maand later is dit eerste nummer ook vanaf onze website te downloaden. Volg daarvoor deze link. Heeft u Bijbelvast ook ontvangen? We zijn heel benieuwd naar uw mening. Laat het ons gerust weten!

Wij kunnen uw hulp gebruiken!

Door een fout in het drukproces hebben wij gratis 12.000 extra exemplaren Bijbelvast met een kleine beschadiging op de voorkant. Een geluk bij een ongeluk! Deze extra exemplaren willen we de komende weken gaan verspreiden bij evenementen, kerken en verenigingen, maar ook door middel van huis-aan-huis verspreiding. Hiervoor zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die mee kunnen helpen met de verspreiding. Dat kan bijvoorbeeld in uw straat, dorp, gemeente of kerk. Wilt u op deze manier bijdragen aan het werk van Logos Instituut? Laat het ons dan weten via info@logos.nl. 

Naturalis

We zijn bezig met een museumgids voor Naturalis. Naturalis was de afgelopen maanden gesloten in verband met het Coronavirus. Nu ze morgen weer open gaan voor het publiek kunnen we ook weer verder werken aan de museumgids. Naturalis is een prachtig natuurhistorisch museum, helaas gaat het museum wel uit van de naturalistische tijdschaal van miljarden jaren. Sommige ouders willen hun kinderen er niet naar toe sturen zonder goede bagage. We zijn dankbaar voor het beginbedrag wat er is opgehaald, met dit bedrag kunnen we een begin maken met het schrijven van de gids. Helpt u mee om het potje vol te maken? Dit project ondersteunen kan hier.

Stef Heerema

Bestuurslid ing. Stef Heerema is geïnterviewd door het YouTube-kanaal Nephilim Free over zijn passie, het zout. Bekijk het interview hier. De interviewer was enthousiast. Hij liet weten dat iedereen in de creationistische gemeenschap dit model zou moeten omarmen omdat de argumenten zo sterk zijn. “De argumenten zijn diepgaand en het past zó goed binnen de zondvloed.”

Peter Borger

Dr. Peter Borger, die regelmatig voor ons schrijft en spreekt, heeft een artikel over het Coronavirus gepubliceerd in het tijdschrift American Journal of Biomedical Science & ResearchDeze publicatie is hier te lezen. Hij schreef er al eerder over voor onze website. Lees hier en hier voor deze artikelen.

Nieuwe Weet-dvd over Mozes

In de maand mei bracht Weet Magazine een nieuwe dvd uit in de serie Zoeken naar bewijs. Deze dvd gaat over Mozes en wordt veel verkocht via de webshop van Logos Instituut en via andere kanalen. Bekijk hier de trailer. Het persbericht is hier te bekijken. De dvd wordt te koop aangeboden in onze webshop.

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!