Première van nieuwe Weet-dvd: Aliens Ontmaskerd

by | nov 20, 2018 | Evenement, Nieuws, Onderwijs

Op donderdag 10 januari 2019 organiseren Weet en de christelijke filmuitgever Neema de première van een nieuwe dvd: Aliens Ontmaskerd. Na het openingswoord door Frans Gunnink, de uitgever van Weet, wordt de film kort toegelicht. Daarna wordt de eerste helft van de film getoond. Na een korte pauze volgt de tweede helft.

Na jaren van onderzoek is er niet één stukje hard bewijs voor buitenaards leven. Dat weerhoudt mensen er echter niet van volop overtuigd te zijn van het bestaan van aliens. Talloze slachtoffers beweren zelfs door hen te zijn ontvoerd! Zijn al die verhalen onzin, of zit er toch meer achter? Aliens Ontmaskerd onthult de schokkende waarheid. Hier is alvast een voorproefje en kun je de trailer bekijken.

De première van deze nieuwe Weet-documentaire vindt plaats in het gebouw van Driestar Educatief te Gouda. De dvd is daar ook verkrijgbaar bij de boekentafel van Weet. Verder zijn er boekentafels van het Logos Instituut en Mediagroep in Genesis.

Vanaf 19.00 uur is de zaal open. Het programma begint om 19.30 uur. Toegang is gratis. Aanmelding is verplicht omdat het aantal gasten doorgegeven moet worden in verband met de aanwezige catering. Aanmelden kan hier.

M
"

Artikelen

Artikelen