Presentatie nieuwe Weet-dvd: Is Genesis geschiedenis?

by | sep 30, 2017 | Evenement, Nieuws, Onderwijs

Met gepaste trots presenteert Weet Magazine op vrijdag 3 november de derde Weet-dvd: Is Genesis geschiedenis?. Meld je snel aan voor deze bijzondere avond, die in Gouda wordt gehouden.

Mag je uitgaan van de zesdaagse schepping zoals die in het Bijbelboek Genesis is beschreven? In deze meeslepende documentaire gaat dr. Del Tackett in gesprek met dertien wetenschappers, experts in hun eigen vakgebied. Hij ging op zoek naar informatie die Genesis ondersteunt, op het gebied van  biologie, geologie, sterrenkunde, geschiedenis en Hebreeuws.

Tacketts zoektocht brengt hem door bergen en valleien, langs laboratoria en dino-opgravingen, onder water, in de aardkorst en tussen de sterren. Zo kon hij antwoord geven op die ene vraag: is Genesis geschiedenis?

Op 3 november wordt Is Genesis geschiedenis? officieel gepresenteerd op een thema-avond, georganiseerd in samenwerking met Logos Instituut. Verschillende sprekers verzorgen lezingen die aansluiten bij het onderwerp van de dvd. De avond vindt plaats in het gebouw van Driestar Educatief in Gouda. Meld je nu aan!

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!