Studiedag voorgangers, ambtsdragers en jeugdleiders

by | mrt 30, 2022 | Evenement, Nieuws, Onderwijs

Studiedag jongerenwerkers

Inhoud studiedag

Op 11 mei houdt Logos Instituut D.V. een studiedag voor voorgangers, ambtsdragers en jeugdleiders. Deze studiedag wordt gehouden in Hilversum en duurt van 15.00 tot 20.30 uur.

Sprekers op deze dag zijn dr. Mart-Jan Paul, dr. Benno Zuiddam en Philip Bell B.Sc.. Zij spreken over deze onderwerpen:
• Op welke gebieden wordt de strijd beslist als het gaat om onze jongeren?
• Hoe beantwoord je vragen van jongeren over nieuwe ontdekkingen op gebied van evolutie?
• Struikelblokken – Hoe om te gaan met moeilijke vragen over de Bijbel?

Er is ruim de tijd ingepland om vragen te stellen en de onderwerpen te bespreken.

Aanmelden en promotie

Voor deze dag kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Het is nog mogelijk om u aan te melden tot woensdag 4 mei. Breng deze studiedag ook onder de aandacht bij uw voorganger, ambtsdragers en jeugdleiders!

De studiedag is gratis. Het wordt op prijs gesteld als deelnemers een vrijwillige bijdrage doen voor het werk van Logos.

 

Over de sprekers

Dr. Mart-Jan Paul

Dr. M.J. Paul is docent aan de Academie Theologie van de CHE te Ede en hoogleraar Oude Testament aan de Evangelische Theologische Faculteit te Leuven. Verder is hij auteur van een groot aantal publicaties op theologisch gebied en redactielid van de twaalfdelige Studiebijbel Oude Testament, die wordt uitgegeven door het Centrum voor Bijbelonderzoek. Zijn boeken ‘Waar komen wij vandaan?‘ en ‘Oorspronkelijk – overwegingen bij schepping en evolutie‘ zijn te vinden in de webshop van Logos.

Bekijk welke artikelen hij schreef voor de website www.logos.nl.

 

Dr. Benno Zuiddam

Dr. B.A. Zuiddam is hoogleraar Nieuwe Testament, Grieks en kerkhistorie aan de North West University in het Zuid-Afrikaanse Potchefstroom en is daarnaast een vrije presbyteriaanse predikant.

Bekijk welke artikelen hij schreef voor de website www.logos.nl.

 

Philip Bell B.Sc.

Philip Bell is een wetenschapper en onderwijzer uit het Verenigd Koninkrijk. Hij studeerde biologie en geologie op de University of Wales. Sinds 2007 is hij directeur van Creation Ministries International (CMI VK en Europa), in welke hoedanigheid hij vaak schrijft voor het Creation magazine, de Journal of Creation en de website van CMI. Ook geeft hij vaak spreekbeurten op scholen, universiteiten en in kerken. Philip Bell is een overtuigd christen die in zijn vroege tienerjaren geworsteld heeft met het vraagstuk schepping en evolutie.

Bekijk de biografie van Philip Bell op de website van Creation Ministries International of bekijk welke artikelen Philip Bell voor logos.nl schreef.

 

Gastlessen Philip Bell B.Sc.
De laatstgenoemde spreker (Philip Bell B.Sc.) is voor een aantal dagen in Nederland en is dan beschikbaar voor gastlessen op scholen of avonden in kerken of bij verenigingen. Hij spreekt in het Engels. Als u interesse heeft om een gastles vast te leggen op 12 of 13 mei, neem dan contact met ons op.

Aanmeldformulier Studiedag 11 mei 2022

Tags: Studiedag jeugdleiders

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!