Tweede thema avond in Hilversum rond schepping of evolutie

by | mrt 28, 2018 | Evenement, Onderwijs

Verklaart de Bijbel nu echt dat het heelal en het leven in 6x 24 uur op de schaal van onze huidige tijd is geschapen? Theoloog Mart-Jan Paul gaat deze avond uitleggen hoe de we de scheppingsdagen mogen zien. Ook hier speelt de wetenschap een belangrijke barrière om dit te kunnen geloven. Hierna gaat Douwe Tiemersma uitleggen wat de consequenties zijn wanneer je afwijkt van het scheppingsmodel zoals in de Bijbel staat opgeschreven. Deze avond is bedoeld om jongeren én ouderen toe te rusten. Wanneer men behoefte heeft om toch dieper op technische zaken in te gaan, wordt er tevens allerlei lectuur op verschillende vakgebieden aangeboden. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen.

De avond wordt in de grote zaal achter ons kerkgebouw gehouden. We stellen het op prijs wanneer je wilt komen, ons een berichtje te zenden (l.span@upcmail.nl). De inloop is om 19:30uur, de avond begint om 20:00 uur en eindigt om 22:00 uur. Entree en koffie is gratis.

Dit artikel is met toestemming overgenomen uit de Bethelbode. De volledige bronvermelding luidt: Span, L., 2018, Dinsdagavond 27 maart 2018: Thema avond “schepping of evolutie?”, Bethelbode 86 (2): 3.

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!