Vriend van Bijbelvast

Doneer jaarlijks en word vriend van Bijbelvast!

Steun Bijbelvast nu vanaf 10 euro per jaar en maak daarmee mogelijk dat uzelf en anderen Bijbelvast blijven ontvangen!

“Publicaties van gelovige deskundigen over de evolutietheorie zijn helaas vaak nogal technisch, zodat het ons gewone christenen boven de pet gaat. Het goede nieuws is dat het Logos Instituut sinds enige tijd een gratis tijdschrift verspreidt, waarin artikelen staan die wel door iedereen kunnen worden begrepen. Het kan ons helpen meer zicht te krijgen op wat de Bijbel leert over de schepping, en wat we net als Timotheüs in eventuele gesprekken als weerwoord kunnen gebruiken” 

Sietse Kuipers, lezer

Zulke reacties zijn waar we het voor doen! We willen graag heldere antwoorden geven op grote vragen over Bijbel, geloof en wetenschap, en daar helpt ons blad Bijbelvast bij. In ons blad hebben juist ook de kinderen, tieners en opvoeders speciaal onze aandacht.

Maakt u met uw bijdrage mogelijk dat uzelf en anderen Bijbelvast blijven ontvangen? Vul hieronder het speciale machtigingsformulier in:

Of doneer eenmalig met iDeal:

 

Of maak direct over naar IBAN
NL53 INGB 0007 6553 73 t.n.v. Logos Instituut.

Logos Instituut is een ANBI stichting – giften zijn dus aftrekbaar voor de belasting!

    Ja, ik word vriend van Bijbelvast en steun Logos Instituut met een bijdrage van
    Euro
    Graag ontvang ik drie keer per jaar Bijbelvast-magazine per post Graag ontvang ik de maandelijkse nieuwsbrief van Logos Instituut per mail

    Eens per maand versturen wij een algemene nieuwsbrief. Het mailadres en de overige gegevens die u hier invoert worden alleen voor het verzenden van de nieuwsbrief gebruikt, en worden niet aan anderen verstrekt.

    Bijbelvast ontvangen zonder donatie te doen? klik hier.