COomIf8WUAAW3aiDeze week staat Logos op de gezinsbeurs Wegwijs in de Ahoy te Rotterdam. Gaat u de beurs deze week nog bezoeken? Kom bij ons langs en maak een ‘selfie’ met een dino en plaats die hieronder in de commentaren!

Meer informatie over de beurs zelf vindt u hier: http://www.wegwijs.nu/wegwijs-2016

 

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Redactie Logos

Written by

De redactie van logos bestaat uit verschillende auteurs. Af en toe plaatst de redactie een artikel wanneer de auteur zelf niet zijn of haar artikelen op onze site plaatst. Ook behandelt de redactie regelmatig reacties van lezers van onze artikelen en voegt (altijd met vermelding) extra informatie zoals voetnoten of inleidingen aan artikelen toe.

21 Comments

femkevanbronswijk

Ik hoop dat ik hem ga winnen want het is mijn grootste droom!!!!!!! Zou zooooooooo leuk zijn!!!

Reply
Willianne

Met deze supergave tyrex op de foto!!En ik wil al zolang een tablet dus ik hoop echt dat ik win!

Reply
Caroline Agteresch

Wat lijkt het me interessant om een les over Dinosaurussen te geven. Bedankt Gert-Jan dat je ons zoveel leuke tips hebt gegeven!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *