Winacties Logos Instituut op Terdege Zomerfair

by | jul 13, 2022 | Evenement

Terdege Zomerfair

Logos Instituut is D.V. van 3 t/m 6 augustus aanwezig op de Terdege Zomerfair in Barneveld.

In dit artikel leest u over onze aanpak (o.a. twee winacties) en doen we een oproep voor vrijwilligers die ons willen assisteren op de stand.

 

1. KleurplatenactieKleurplaat Terdege Zomerfair

In de fairgids wordt deze kleurplaat pagina-groot afgebeeld. Bij inlevering van de kleurplaat ontvangen de kinderen een verrassing die met Logos te maken heeft.

Klik op de afbeelding om de kleurplaat te downloaden in pdf.

De kleurplaat wordt ook voorafgaand aan de fair verspreid via onze nieuwsbrief en social media kanalen.

 

2. Winactie gratis toegangskaarten voor Terdege Zomerfair

We stellen via Facebook en Instagram 4 gratis toegangskaarten ter verloting. Volgers maken kans op de gratis kaarten door het bericht te ‘liken’ en onder het bericht te reageren (taggen) met wie ze samen naar de Terdege Zomerfair zouden willen gaan. Uit alle reacties worden twee winnaars geloot die beide twee gratis toegangskaarten toegestuurd krijgen. Houdt dus onze social media kanalen in de gaten!

 

3. Opzet stand

We staan met twee of drie personen en een model dino bij de kraam. Naast de presentjes voor de kinderen nemen we exemplaren van Bijbelvast mee om uit te delen en een boekentafel met interessante boeken ter verkoop. Het doel is om naamsbekendheid te vergroten, lezers voor Bijbelvast te werven en mensen te helpen aan lezenswaardige boeken.

 

Helpen op de stand?

Voor deze vrijwilligerstaak is het niet noodzakelijk om diepgaande kennis over Logos onderwerpen te hebben. Wel moet u natuurlijk achter de missie en visie van Logos staan. Wilt u een dag(deel) samen met een van de Logos’ medewerkers op de stand helpen, stuur dan even een kort mailtje naar albert@logos.nl met uw beschikbaarheid en voorkeuren qua dag(del)en.

Beschikbare dagdelen:

  • Woensdag 3 augustus 10.00 – 15.00 en 15.00 – 21.00
  • Donderdag 4 augustus 10.00 – 15.00 en 15.00 – 21.00
  • Vrijdag 5 augustus 10.00 – 15.00 en 15.00 – 21.00
  • Zaterdag 6 augustus 10.00 – 14.00 en 14.00 – 18.00

Graag tot ziens op de Terdege Zomerfair!

Zomerfair logos vrijwilliger

Abonneer je op onze maandelijkse nieuwsbrief!