Van 28 augustus tot en met 2 september 2017 organiseerden de Groningse zevendedagsadventisten een presentatiereeks over schepping of evolutie.1 Ing. Stef Heerema sprak op 31 augustus in Apeldoorn over zijn passie: het zout van de aarde. Met dank aan AdventMediaNL is zijn presentatie hieronder terug te zien. De PowerPoint van Heerema is hier te downloaden.

Voetnoten

  1. http://www.conferentiegeloofenwetenschap.eu/.

LEUK ARTIKEL?
Bent u blij met dit artikel? Het onderhoud en de ontwikkeling van deze website vragen financiële offers. Zou u ons willen steunen met een maandelijkse bijdrage? Dat kan door ons donatieformulier in te vullen of een bijdrage over te schrijven naar NL53 INGB000 7655373 t.n.v. Logos Instituut. Logos Instituut is een ANBI-stichting en dat wil zeggen dat uw gift fiscaal aftrekbaar is.

Stef Heerema

Written by en

Stef Heerema doet sinds 2006 structureel onderzoek naar het ontstaan van zoutformaties en ijstijd verschijnselen. Zijn eerste wetenschappelijke publicatie dateert van 2009. Hij is lid van de Nederlandse Geologische Vereniging en van het Koninklijk Nederlands Geologisch Mijnbouwkundig Genootschap. Stef Heerema heeft nieuwe ontdekkingen gedaan over het ontstaan van de zoutlagen onder Noord-Nederland en ontdekte hoe de Bijbelse zondvloed hierdoor wordt bevestigd.

1 Comment

Leon van den Berg

Stef Heerema, [hier] wat inform[atie] over triaxiaal testen https://www.youtube.com/watch?v=ogLO2Ac7Oig die wereldwijd door ingenieurs gedaan worden, [hier is] wat [te] lezen over de circels van Mohr die in de grond-en gesteente mechanika gehanteerd worden: https://web.iit.edu/sites/web/files/departments/academic-affairs/academic-resource-center/pdfs/Mohr_Circle.pdf en wat lezen over rektektoniek http://www.le.ac.uk/gl/art/gl209/lecture4/image62.gif en zouttektoniek in het algemeen: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/e/e2/SaltTectonics3.jpg/500px-SaltTectonics3.jpg

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 tekens over